Кристина Тодорова – Препоръчвам на хора, които са в етап на смяна на позиция | HireHeroes.bg

Прочети в “Успешните истории на HireHeroes.bg” как Кристина премина през процеса на платформата:

 

Защо реши да използваш HireHeroes.bg в търсенето на работа?  

Платформата ми беше препоръчана от бивша моя колежка. Самата идея на HireHeroes ме впечатли много като иновативен подход, както към намиране на работна позиция, така и директен контакт с хора от бранша. Разгледах „героите” и фирмите, които представляват и определено бях приятно изненадана от големия набор от специалисти и компании.

 

 

Как си избра Hire Hero, към когото да се обърнеш?

Прегледах подробно всички „герои” и фирмите, към които могат да ме насочат. Набелязах си конкретни компании и избрах тримата герои, които представляват най-широк спектър от фирмите, които си харесах.

 

Как протече разговорът ти с Hire Hero?

И с тримата „герои” се срещнах в удобни за всички ни часове и места. И трите срещи бяха изключително полезни. Всеки един от „героите” беше изключително отзивчив, разпитваха ме подробно за опита ми, за интересите ми за бъдещо развитие, дадоха ми много идеи и насоки, всеки един от тях ми помогна с препоръка в различна фирма.

 

С какво беше най-полезна комуникацията ти с Hire Hero?

Успях да разбера обективно на какво ниво се намирам, кои са компаниите, които пасват на моите интереси, и съответно и аз пасвам на техните виждания, политика и бизнес развитие. Получих много добри съвети за интервюта и структурата на CV-то си.

 

Какво би казала на кандидатите, които тепърва ще ползват платформата?

За мен няма съмнение, че платформата предоставя един много интересен и полезен подход за намиране на работа. Със сигурност препоръчвам на хора, които са в етап на смяна на позиция да се обърнат към HireHeroes.bg.

 

Кристина Тодорова, QA Specialist, 2 + години опит

Получавай най-полезното ни съдържание - директно в пощата си!

* indicates required