17 причини да избереш HireHeroes.bg при търсене на работа | HireHeroes.bg

Много се радваме, че постоянно получаваме положителна обратна връзка от кандидатите, които ползват платформата.

Все повече опитни IT професионалисти (над 50% от кандидатите ни са с 5+ години опит) ни припознават като предпочитания начин да намерят точната работа. В следващите редове обобщихме какво споделят те – защо им харесва подхода ни:

1. Да започнем от там – ще поговориш с някой, който ще те разбере – от какво имаш нужда, какъв точно е опитът ти, какво не ти е допадало в предишни работодатели, какво търсиш сега.

2. Ще проведеш полезни разговори без напрежението на интервютата. „По-естествено ми беше“, споделя един от кандидатите ни.

3. Ще разбереш къде стоиш на пазара на труда. „Исках да знам на какво ниво съм – технически и като меки умения“, казва друг от IT професионалистите, избрали платформата. Важно е да си наясно какво може да очакваш като изисквания към теб и какви изисквания може да имаш.

Photo by Simon Harmer on Unsplash

4. Ще чуеш честно мнение и обратна връзка. Ще получиш съвет на какво да наблегнеш в представянето си – технически и като меки умения.

5. Ще получиш вътрешна информация за различни компании. Може да разбереш за много компании, само с 3 срещи. Така си спестяваш ходенето на много интервюта

6. Ще получиш и консултация къде ще паснеш най-добре на база на желанията, уменията, индивидуалността и опита ти.

7. Може да проучиш и конкретни компании, които си си набелязъл.

8. Ще се предпазиш от прекалено излъскано или невярно представяне на дадена компания.

9. Може да се ориентираш в нивата на заплащане, за да си реалист – нито да се подценяваш, нито да се провалиш на интервютата, защото хвърчиш в облаците.

10. Нормално е понякога да имаш някакви притеснения. По-добре е да се изложиш пред Hire Heroes, отколкото на интервю с компания 🙂

11. Ще получиш допълнителна доза спокойствие и увереност. Кандидатите ни споделят, че са много по-спокойни и уверени по време на целия интервю процес, когато работят с Hire Hero.

12. А и минимизираш риска при смяната на работа, защото имаш много повече информация за културата и средата предварително.

13. Имаш предимство при кандидатстване, защото Hire Hero е написал лична препоръка за теб към компанията. Освен това получаваш повече информация за самия интервю процес в компанията, в която кандидатстваш.

14. Може да получиш и съвети за interview skills и оформяне на CV-то.

15. Ще получиш лично отношение, защото срещите и работата с нашите герои е индивидуална.

16. И може да разчиташ на пълна прозрачност: Не работиш с анонимни профили, а с реални хора, които застават с името си.

17. И разбира се – целият процес е напълно безплатен за кандидати.

Всичко това е възможно, защото HireHeroes.bg поставя кандидата в центъра. Целта на повечето платформи е да намерят кандидат за дадена позиция, а нашата цел е да намерим подходяща позиция за кандидата. Ако имаш въпрос, пиши на sve@dev.bg или ни звънни –  0988 357 444. Ако си опитен IT професионалист и търсиш работа, избери си герой.

Получавай най-полезното ни съдържание - директно в пощата си!

* indicates required