Пламен Марков за HireHeroes.bg: Страхотен начин да намериш отговори на въпросите, свързани с професионалното ти развитие | HireHeroes.bg

 “Успешните истории на HireHeroes.bg”: Пламен разказва за срещата си с Hire Hero. 🙂

 

Защо реши да използваш платформата HireHeroes.bg в търсенето на работа?

Много ми допадна идеята, която платформата предлага – а именно контакт с хора, имащи сходни на твоите интереси и в същото време много богат опит, от който можеш да почерпиш знание. В моя случай също от значение беше и компания, в която работи моят Hire Hero, тъй като тази компания отдавна представляваше интерес за мен.

 

Как си избра Hire Hero, към когото да се обърнеш?

Избрах своя Hire Hero спрямо компанията, в която исках да кандидатствам. Това беше чудесна възможност да се свържа с човек, който, от една страна, да ми разкаже за работата си, както в технологичен, така и в организационен план, но от друга – да сподели чисто субективните си впечатления от фирмата.

 

Как протече разговорът ти с Hire Hero?

Изключително приятно и приятелски протече разговорът. И двамата си разказахме с какво сме се занимавали до момента, кои професионални теми ни вълнуват и обсъдихме какви възможности предлага мястото, което бях избрал. Имах възможност да науча подробности за компанията, вътрешната й структура и проектите, които се разработват там.

 

С какво беше най-полезна комуникацията ти с Hire Hero?

Още повече засили интереса ми към компанията, в която исках да кандидатствам. А и получих ценна информация „от кухнята“. Много полезни ми бяха насоките за интервютата, които ми помогнаха в последващия процес на кандидатстване.

 

Какво би казал на кандидатите, които тепърва ще ползват платформата?

Препоръчвам с две ръце платформата на всеки, който усеща, че му е дошло времето за промяна на работното място, но все не му достига увереност да направи крачка в тази посока. Платформата и подкрепата от страна на нейните Hire Heroes са страхотен начин да намериш отговори на въпросите, свързани с професионалното ти развитие, а също и да събереш необходимата решителност.  

 

 

Пламен Марков, Software Engineer, 5+ години опит

Получавай най-полезното ни съдържание - директно в пощата си!

* indicates required