Care & Learn & Develop | HireHeroes.bg

В основата на проекта HireHeroes.bg лежат няколко основни принципа.

Досега не сме ти говорили за нито един от тях, а просто тихо и градивно си действаме съобразно тях.

Вътрешно в екипа обаче, често си говорим и ежедневно се уповаваме на няколко специално подбрани принципа, когато взимаме решения. И – не са корпоративни глупости, които трябва да има всяка компания. Седнали сме, помислили сме какви са нашите ценности, съобразени с индувидуалността на всеки член от екипа. Изговорили сме какво е важно за всеки – в работата и извън нея.

Правим си срещи на бара ни в офиса, на които обсъждаме как и кога разчитаме на конкретните принципи, как ги имплементираме в ежедневието си и как конкретно ни помагат. Полезно и – изненадващо или не – ползват се дори повече отколкото предполагахме!

 

В основните ценности (the core values) на проекта Hire Heroes има няколко точки, които днес са по-релевантни от всеки друг ден от досегашното съществуване на проекта. Това са CARE, LEARN & DEVELOP.

CARE. Грижа. Мисълта и действията в помощ на околните, тя е тази, която ни прави Хора. Освен, че бачкаме здраво, имаме и друга роля в този свят – да бъдем Човеци.

С което искаме и да ти напомним, приятелю, че сме си вкъщи, работим. Едновременно с това, сме на линия за всяко нещо, с което можем да ти бъдем полезни и което е по силите ни. Вярваме, че трябва да си помагаме, подкрепяме и да не чакаме конкретен неприятен период да приключи, а навременно да реагираме на всички промени.

LEARN. Учи се от всичко – хора, ситуации, интересно четиво

DEVELOP. Бъди любопитен и развивай своя потенциал, защото и потенциалът като меда: Колкото повече, толкова повече!

А ситуацията днес е повече от интересна – с бързите си темпове на промяна.

Kind reminder 🙂 Напомняме ти да погледнеш на нещата с надежда и любопитство към зараждащата се нова парадигма за живот, личностно развитие и бизнес.

HireHeroes.bg е мрежа от много опитни IT професионалисти, които консултират свои колеги в процеса на търсене на работа. Целта ни е да се превърнем в предпочитания начин, по който IT професионалистите с 3 до 15 години опит избират следващата си работа.

Получавай най-полезното ни съдържание - директно в пощата си!

* indicates required