АНКЕТА: Home Оffice съвети от IT специалисти за IT специалисти! | HireHeroes.bg

Част от големите IT компании глобално превключиха на режим в задължителен home office. Тези, за които е възможна подобна трансформация, разбира се. Подобна привилегия като home office за IT специалистите в България не е никак чужда, но за определен брой дни в месеца. И без значение дали някога си ползвал или не – всички сме изправени пред един въпрос – как да останем продуктивни IT специалисти в дългосрочен Home office?

Новото нормално вече е вкъщи, а не в офиса. И то се случи толкова бързо, че приспособяването трябваше да се случи мигновено и за вчера.


И както из Facebook се изсипа доста смях по темата, че всъщност IT специалистите си водят и по принцип такъв начин на живот – затворен и изолиран, то ние вярваме, че не всички се чувстват комфортно от промените.

Как се отразява всичко това на ежедневните задачи на IT специалистите? Какво се случва всъщност на “новото” работно място на IT специалистите? Как поддържат ефективност?

 

Подготвихме кратка анкета, в която да съберем отговорите на IT специалисти от България на въпросите как запазват продуктивност, за да споделим и запознаем и останалите в бранша с най-добри (надяваме се) съвети. Вярваме, че резултатите ще са доста интересни за всички.