Виртуален бар на HireHeroes.bg на DEV.BG All In One 2020! | HireHeroes.bg

DEV.BG All In One 2020 – конференцията, която събира цялото ИТ общество и го предизвиква с актуални теми! Силната програма в два дни с изключителни лектори и теми, ти гарантира доза вдъхновение, networking, отговори и хиляди нови въпроси. Събитието се провежда онлайн и е безплатно!

Датите са 28-и и 29-и август (петък и събота), а задължителната регистрация е тук!

HireHeroes.bg на DEV.BG All in One 2020

 

HireHeroes.bg се включва в онлайн конференцията във втория ден, събота, 29.08., а този път нашият бар ще бъде виртуален! 🙂 В зона “Expo”, HireHeroes.bg Booth е мястото, където можеш да поговориш с нас относно възможностите на платформата HireHeroes.bg, когато търсиш нова работа в IT сферата. Отбий се при нас в паузите между лекциите! 🙂 

В онлайн чата ще можеш да си спечелиш и брандиран подарък от HireHeroes.bg! Първите 30 човека, които попълнят кратката ни анкета, ще получат изненада от нас! 🙂 

Кой е в програмата?

Ден 1, 28.08., петък:

Програмата започва с Мариян Маринов, ръководител на DevOps отдела на SiteGround и темата „Защо и как да обогатяваме знанията си?“ – практически подход към знания в IT сферата.

Тодор Маринов, главен изпълнителен директор на Strypes, разказва историята си – „От програмист до CEO“.

Борис Колев, Вицепрезидент „Бизнес развитие“ в Devexperts и Изпълнителен директор на CSR Bulgaria, ще ви провокира с въпроса „Имам добра заплата. Ами сега?“

Калин Радев, CEO Software Group, се включва с тема „CØde for Impact“  – ами ако можеш да влияеш върху хода на света и живота на хората?

Програмата за деня завършва със Свилен Рангелов, изпълнителен директор на ДРОНАМИКС, и „България на три небета“ – каква ще бъде ролята на България в следващата технологична революция?

Ден 2, 29.08., събота:

Ще чуеш лекторите:

Петър Митев, съосновател на Chaos Group, за „ИТ секторът и кризите – какво научихме за 20 години?“.

Кирил Петков, изпълнителен директор на Провиотик АД и съосновател на Центъра за Приложни Изследвания и Иновации, ще говори на тема „Иновации по време на криза“.

Д-р Александър Симидчиев, началник на отделение по неинвазивна диагностика в МИ на МВР, член на Българското дружество по белодробни болести, ще ни предложи да се замислим –  как да се фокусираме върху точните неща, които трябва да се свършат, а не върху нещата, над които нямаме контрол? Каква е разликата между сигнала и шума по време на пандемия?

Ивана Ганчева, коуч/консултант в областта на Business Agility, организационна култура и Leadership, се включва с въпроса „Как да съчетаем автентичността на лидера с развиването на лидерските умения и промяната в поведението и подходите?“

В програмата следва и нашият Hire Hero Хараламби Хараламбиев, съосновател на Точка 2 и Soft Skills Trainer, който ще говори за това „Как да се справим с гнилата ябълка в екипа?“

Атанас Ганчев, психолог в Институт за психично здраве и развитие, ще се включи с лекция по темата “Бърнаут – непреодолимо препятствие или разрешим проблем?”.

Христо Нейчев, партньор и CSO в ST6, сериен предприемач, консултант по иновации, обучител по Lean и Design Thinking практики, ще ви въведе в темата „ИТ Предприемачество в трудни времена“ или как да създадете хармонична организация.

Завършващата лекция ще е на Васил Терзиев, съосновател на Telerik, Telerik Academy и Campus X и Веско Колев, VP Product Development в Progress, които ще обсъдят как ИТ секторът – гръбнакът на българското икономическо процъфтяване – може да промени България и значително да подобри икономическия просперитет на страната. 

Разбира се, накрая няма да пропуснем и томболата – партньорите на DEV.BG All In One 2020 са предоставили страхотни награди, които очакват най-големите късметлии!

Билети и пълна програма на събитието може да намериш на: https://2020.dev.bg/

Ще се видим там! 

HireHeroes.bg

Получавай най-полезното ни съдържание - директно в пощата си!

* indicates required