Какво ще се случи на 24 август 2019г.? | HireHeroes.bg

Ако има събитие, което събира IT общността на България в един ден на едно място, то това е ежегодната конференция на DEV.BG.

Кога и къде?

Тазгодишното издание е под името DEV.BG All in One 2019 и вече са ясни всички лектори и компании, които ще присъстват на 24 август в София Тех Парк.

 

HireHeroes.bg на DEV.BG All in One 2019

HireHeroes.bg е проект на DEV.BG и ще бъде неизменна част от целодневното събитие. Заповядайте на нашия бар, ще се радваме да се запознаем и с тези от вас, с които не се познаваме. Не че е важно, но на бара ще има бира – студена и безплатна craft бира 😊

Нашият екип ще е на разположение през целия ден да отговаря на въпроси свързани с платформата HireHeroes.bg.

Ако искате да си тръгнете с брандиран аксесоар на HireHeroes.bg, може да се включите в интерактивния ни QUIZ. За повече информация се допитайте до нашите представители на бара.


Определено ще имате нужда от релакс, защото за трета поредна година конференцията ще предложи повече от интересни теми от лектори, доказали се в професионалния си и житейски път.


 

За лекторите

Един от супер лекторите на конференцията ще бъде Теодосий Теодосиев. Познат повече като Тео, най-известният учител по физика в България, ще пристигне в София, за да сподели мнение за технологичното бъдеще, което ни очаква и ролята на силовия интелект в него.

Друга наболяла тема ще бъде разнищена от д-р Преслав Наков. Той ще предложи решение по проблема с „фалшивите новини“ и как да ги хванем още преди да са написани. Ще говори и за пропагандата, което определено ще разгорещи публиката преди обяда, осигурен от DEV.BG и Skaptoburger.

И ако все още някой не знае кой е gatakka, следващият лектор на DEV.BG All in One 2019 е именно той. Познат и с рожденото си име – Иван Ванков, и разбиращ от блокчейн, gatakka ще ни посвети лекция за прегряването на IT сектора в България. Тема, която нашите Hire Heroes нямат търпение да чуят.

За Scrum феновете Петър Попов ще разкаже за най-масовите заблуди относно гъвкавите методологии и Scrum рамката, които се ширят в IT бранша по света и у нас.

Светозар Георгиев е следващото име, което ще излезе на сцената на DEV.BG All in One 2019. Мисията на Светозар е да помогне на местните IT и старт-ъп екосистеми да се развиват все по-успешно и да се превърнат в мощни сили за положителна промяна в България.

Следобяд сцената ще се оживи още повече и ще се качат Таня Радева, Веско Колев и Александър Попов. С модератор Митко Василев, те ще споделят истории за личностното им развитие като път към успеха.

Последната лекция по ред, но не и по значение идва с Dr. Richard Haywood, Head of Ocado Technology Sofia. Неговият keynote ще даде идеи за професионално развитие и успех.

After party

И за радост на всички присъстващи, вечерта ще приключи с Networking Park Party с изненади и музика. А преди купона ще е и официалната томбола на DEV.BG All in One 2019, когато късметлийте ще могат да си тръгнат с награда от партньорите ни.

Билети и програма на събитието може да намерите на https://conf.dev.bg/

Очакваме ви!
HireHeroes.bg

Получавай най-полезното ни съдържание - директно в пощата си!

* indicates required

Дни до събитието

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ЛЕКТОРИ:

Теодосий Теодосиев

д-р Преслав Наков

Иван Ванков (gatakka)

Петър Попов

Светозар Георгиев

Таня Радева

Веско Колев

Александър Попов

Dr. Richard Haywood

Митко Василев