HireHeroes.bg на DEV.BG All in One 2019 | HireHeroes.bg
24 август 2019г. се състоя годишната конференция на DEV.BG. Благодарим на всички замесени!
Екипът на DEV.BG

Идеята…

HireHeroes.bg направи първото си събитийно участие на конференцията DEV.BG All in One 2019. Идеята да представим проекта HireHeroes с бар и напитки се оказа добре дошла не само за проекта, но и за всички жадни посетители.


Изпълнението…

Имахме късмета да се запознаем с много хора и да разкажем детайлно за HireHeroes.bg. Повечето от посетителите ни знаеха за платформата и задаваха точни и релевантни въпроси. Събрахме обратна връзка както за платформата ни, така и за самото събитие. Не липсваха споделените емоции и обсъждане на изминалите лекции. Част от нашите Hire Heroes се присъединиха към бара и успяха да предадат своя заряд на немалко посетители. Благодарим ви!


Hire Heroes Quiz…

Когато създавахме играта ни, искахме да я направим полезна и интересна, а наградният стимул да не е водещ. Успяхме да раздвижим редиците – хора с quiz-ове в ръце обикаляха да търсят къде сме скрили отговорите.  Справиха се перфектно, а ние се надяваме, че вече знаят малко повече за нашия проект!


Афтър партито…

Просветлени с нови идеи от конференцията, най-издръжливите посетители се пренесоха на долния етаж, където музиката и напитките бяха естественото продължение на събитието. В интригуващи разговори и нови запознанства, изпратихме лятното слънце. Изтощени, но заредени за нови и още по-смели проекти.


В цифри…

806 присъстващи

  • 70% от тях с технически опит – Software Engineers, Quality Assurance, DevOps
  • 25% от тях Team Leads, Project Managers, CTOs, CEOs, Engineering Managers
  • 5% от тях други

Отзиви…

Фактът, че беше събота, през летен отпускарски сезон и дойдоха 900 човека (сред които НЕ само програмисти), говори достатъчно колко сте страхотни, уникални, посветени и заслужаващи “жертвата” от ваша и наша страна! 🙂 С радост ще дойда и догодина, като ще опитам да зарибя и други колеги.

Браво за добре свършената работа! Това ми беше първото ваше събитие, но със сигурност няма да бъде последното.

Чудесна организация и може би най-стойностното DEV събитие в София тази година

Август е интересен месец за избор на такова събитие… Учудващо за мен успяхте да съберете толкова много хора, които не са на море! Ако го направите през септември или октомври, на бас че можете още повече !

Догодина очаквам същия формат на конференцията, тъй като не ме натовари въобще, въпреки че присъствах целия ден, а чувствам че се обогатих откъм знания и социални контакти. Ако може да поканите Иван Ванков (Gatakka) отново, но с друга тема за разнообразие, защото е един от най-добрите оратори в бранша!

Още снимки от конференцията гледайте тук .

Получавай най-полезното ни съдържание - директно в пощата си!

* indicates required