HireHeroes.bg на DEV.BG ALL In One 2020 | HireHeroes.bg

 

За пръв път барът на HireHeroes.bg се включи в онлайн конференция! DEV.BG All In One 2020 се проведе в несигурните условия на епидемиологична обстановка, но както винаги – със забележителен успех!

Силна програма и лектори, теми, които участниците не спираха да коментират в онлайн чата, създаване на нови контакти в networking зоната и виртуални щандове на партньорите, направиха конференцията “the place to be” и тази година!

Къде бяхме ние и как подготвихме представянето си?

Екипът на HireHeroes.bg, разбира се, беше на бара! 🙂 Бяхме в офиса ни, live през цялото време в съботния ден на конференцията. Мая, Криси и Светльо заставаха пред камерите ви, за да разкажат за HireHeroes.bg на всеки, който виждахме, че „влиза“ на щанда ни (какво вълнение беше, когато бройката гледащи ни в момента хора се вдигаше!).

Какво се случваше на щанда ни?

Някои от вас се включиха с камера и микрофон и бяхме много радостни да се видим и да си поговорим face-to-face за проекта. Получихме и много въпроси в чата ни – а те бяха разнообразни – от въвеждането на remote work опции във все повече компании, през опита, необходим да се включиш в HireHeroes.bg като кандидат за работа, до това какво да бъде първото работно място. Посети ни и един от нашите Hire Heroes, Хари Хараламбиев, който беше и един от най-запомнящите се лектори за деня!

 

На бара раздавахме и подаръци-изненада за първите 30 попълнили нашата онлайн анкета – получихме много отговори, със споделени мисли около въпроса „Как си търсиш работа?“. Хората бяха дали искрени и интересни мнения, които скоро също ще споделим с теб. 🙂 

Искаш и цифри?

2458 присъствали на конференцията в двата дни!

60% от тях технически роли – Software Engineers, QA, DevOps, Data Scientist, Machine Learning 

25% от тях бизнес и мениджмънт роли – IT Team Leads, CTO, CEO, Managers, IT Project Managers, Product Managers, Business Analysts

15% други (HR, Marketing, non-tech, студенти и др.)

А какво казват участниците в конференцията?

“Темите и лекторите, особено от втория ден, бяха супер – поздравления за подбора!”

“Организацията беше перфектна, въпреки изненадите на 2020 – чудесни сте! Благодаря Ви!”

“Лекция, която може да бъде приложена във всякакви видове екипи, тъй като са общовалидни техники! Изключително креативно представяне! Поздравления за Хари и целия екип на Точка 2!”

(ако си любопитен да видиш лекцията на Хари, той я е споделил тук :))

За нас преживяването на DEV.BG All In One 2020 беше много вълнуващо, невероятно интересно, една доза странно, две дози предизвикателно, леко шантаво, силно запомнящо се и наистина приятно!

Благодарим ви, че ни посетихте и до нови срещи!  

Екипът на HireHeroes.bg

Получавай най-полезното ни съдържание - директно в пощата си!

* indicates required
HireHeroes.bg е мрежа от много опитни IT професионалисти, които консултират свои колеги в процеса на търсене на работа. Целта ни е да се превърнем в предпочитания начин, по който IT професионалистите с 3 до 15 години опит избират следващата си работа.