Явор: Който е решил да предприеме следваща крачка в кариерата си, да се консултира с Hire Heroes | HireHeroes.bg

Виж в “Успешните истории на HireHeroes.bg” как Явор премина през платформата.

 

Защо реши да използваш платформата HireHeroes.bg в търсенето на работа?

Реших да използвам платформата, защото връзката между мен и работодателите се осъществява от хора, които са наясно както с технологиите, така и с вътрешните процеси, които се случват във фирмите. Повечето Hire Heroes са със солиден опит в сферата, работили са доста в не една компания и могат да дадат много релевантна обратна връзка.

 

Как си избра Hire Hero, към когото да се обърнеш?

Имах право да избера трима Hire Heroes. Единият ми е преподавал и имах добри впечатления от него. Другият не бях виждал до момента, но беше доста активен в социалните мрежи. Третият избрах заради компаниите, за които можеше да ми даде обратна връзка.

 

Как протече разговорът ти с Hire Hero?

Започнах да търся работа в период на отпуски. Поради тази причина, успях да се видя само с двама от тримата Hire Heroes. Срещите бяха приятни. Питаха ме какво търся в новото ми работно място, защо напускам сегашното такова, какъв опит имам до момента, как искам да продължа кариерата си.

Hire Hero, който ми помогна да започна работа е Хараламби Хараламбиев. Хареса ми 3 компании, в които според него щях да се чувствам добре. Реално в първата такава ми направиха добро впечатление, дадоха ми добра оферта и реших да приема.

 

С какво беше най-полезна комуникацията ти с Hire Hero?

Дадоха ми обратна връзка за много от компаниите, които си бях набелязал.

 

Какво би казал на кандидатите, които тепърва ще ползват платформата?

Според мен идеята Hire Heroes е много добра и може да помогне на много хора. Препоръчвам, който е решил да предприеме следваща крачка в кариерата си, да се консултира с Hire Heroes.

 

 

Явор Милинов, Software Developer, 2+ години опит

 

Получавай най-полезното ни съдържание - директно в пощата си!

* indicates required