Пламен Илиев: Привлече ме възможността да ми бъде предоставена информация от достоверен източник | HireHeroes.bg

“Успешните истории на HireHeroes.bg” : прочети интервюто ни с Пламен Илиев, който получи препоръка от наш Hire Hero и вече е назначен в подходящата за него компания. 🙂

 

Защо реши да използваш платформата HireHeroes.bg в търсенето на работа?

Разбрах за HireHeroes.bg съвсем случайно. Видях реклама на сайта DEV.bg във Facebook, която привлече моето внимание.Разглеждайки фирмите в сайта, видях че някои от тях работят с Hire Heroes и се поинтересувах какво всъщност представлява платформата. Това, което ме привлече беше възможността да ми бъде предоставена информация за фирмите от достоверен източник в лицето на утвърден в областта експерт с дългогодишен опит. Реших да използвам платформата и останах приятно изненадан, когато се свързаха с мен още на следващия ден.

 

Как си избра Hire Hero, към когото да се обърнеш?

Изборът беше много лесен за мен. Прегледах специалистите от списъка на Hire Heroes и избрах Борис Странджев, понеже в описанието му беше посочено, че има опит в това, с което аз също се занимавам – разработването на мобилни приложения. По този начин се подсигурих, че може да ми бъде отговорено на всички технически въпроси, както и да ми бъде поставена достоверна оценка.

 

Как протече разговорът ти с Hire Hero?

Нашата кореспонденция започна по e-mail, там се разбрахме как ще проведем срещата. Г-н Странджев предпочиташе среща на място, но аз нямах възможност да пътувам до София и той се съобрази с мен, за което съм му много благодарен. Спряхме се на алтернативен вариант – видео разговор, който продължи два часа и половина. След това кореспонденцията продължи отново по e-mail, където аз потвърдих избраната от мен фирма.

 

С какво беше най-полезна комуникацията ти с Hire Hero?

Кореспонденцията ми беше изключително полезна, защото от нея добих ясна представа кои фирми са подходящи за мен. Подходът на г-н Странджев беше свързан със задаване на много въпроси, някои от които технически, и на моменти се чувствах като на интервю. Именно поради този подход, след разговора се почувствах по-подготвен за интервю в реална среда. Благодарен съм на г-н Странджев за заинтересоваността и желанието му да помогне.

 

Какво би казал на кандидатите, които тепърва ще ползват платформата HireHeroes.bg?

Препоръчвам на всички бъдещи кандидати да не се колебаят и да се консултират с опитни специалисти, които да им помогнат да направят следващата крачка в кариерата си.

 

Пламен Илиев, Software Developer, 1+ година опит

Получавай най-полезното ни съдържание - директно в пощата си!

* indicates required