Любо: Пътят става по-ясен и крайните цели ти се виждат по-постижими | HireHeroes.bg

Какво ни кара да вярваме в проекта Hire Heroes? Прочети писмото на Любо, който премина през платформата. Няма по-зареждащи думи! 🙂 

Здравейте,

Благодаря за възможността да дам обратна връзка за платформата. Първо искам да ви поздравя за добрата работа и страхотната идея! През последните години IT секторът в България се развива много динамично и нуждата от подобен вид платформа със сигурност е голяма. На българският пазар оперират много HR компании, които съдействат на различните специалисти да намерят подходяща компания, с която да работят, но много често определянето на правилния профил, както и силните и слаби страни на даден кандидат е много неточно. Да не говорим, че съществуват и порочни практики, като “нека просто да намерим човек за тази позиция”. Основният проблем, който аз лично виждам в тези HR компании е невъзможността да оценят правилно кандидатите и да преценят какво наистина би било подходящо за конкретен профил.

Това, което на мен лично най-много ми хареса в платформата ви, е именно контактът с хора, които имат огромен и неоспорим опит в IT сектора, като това им дава огромно предимство в разбирането и оценка на кандидатите. Те са способни доста по-точно да оценят даден кандидат и взимайки предвид желанието и интересите му, да предложат наистина подходяща позиция и компания, където той ще се чувства добре и ще работи с удоволствие.

Такъв бе и моят случай. Аз познавам Младен Томов от дългогодишната си кариера в SAP и съм имал удоволствието да дискутирам с него всякакви теми свързани с работата. За мен Младен е страхотен специалист и наистина притежава нужните качества да бъде – и той е – страхотен ментор и лидер. Безспорно опитът и контактите му в IT сектора му позволяват да прецени и даде много адекватно предложение за позиция и именно това се случи и с мен. Младен познава моята история, но в допълнение аз му предоставих детайли за конкретни мои интереси, притеснения и дори мечти.

Всеки от нас върви по собствен път на своето развитие, който не винаги е лек и когато има човек с опит (както аз понякога шеговито наричам “онзи батко”), който може да те насочи и да ти даде съвет именно в моментите, когато си несигурен и имаш нужда от подкрепа, пътят става по-ясен и крайните цели ти се виждат по-постижими. Точно това е усещането, с което оставам, от опита ми с платформата ви. В момент, който за мен бе неясно накъде да продължа, вие застанахте до мен и ми помогнахте да постигна положителен резултат с компания, която остави в мен страхотни впечатления още от първото интервю. Безспорно вярвам, че това е точното място за мен и благодарение на безпогрешната преценка на Младен и подкрепата от целия ви екип аз съм много щастлив и мотивиран да продължа да се развивам.

Благодаря ви, че бяхте с мен и ми помогнахте и подкрепихте да направя крачката, която ми е необходима.

Със сигурност ще препоръчам платформата ви на всички мои познати от IT сектора. Не спирайте да развивате платформата и да търсите нови начини да помагате на компаниите и кандидатите, които търсят нови възможности!

Желая ви успех!

Любомир Христов, Senior QA Engineer, 10+ години опит

 

 

Получавай най-полезното ни съдържание - директно в пощата си!

* indicates required