Hire heroes Company Axilion | HireHeroes.bg

Hire Heroes, които познават Axilion

избери до трима Hire Herоes, с които да разговаряш

Симеон Славчев | Senior Manager R&D | VMware


Кандидати, на които помагам:
Architect, Developer, DevOps, Product manager / Product Owner, Project manager, Team Lead

Компании, в които препоръчвам кандидати:
VMWare, Axilion

 20 години опит в бранша, повече от половината на ръководни длъжности;
Опит в е-commerce, FinTech, застрахователна сфера;
 Изгражда работещи екипи от 0 до ~30 човека в последните две компании, в които е бил;
 Активно участва в целия процес по подбор, планиране, интервюиране, обучение и развитие на екипа във VMware;

Симеон е завършил Информатика във ФМИ и Международни икономически отношения в УНСС. Интересите му са интердисциплинарни – не акцентира само в една насока, по-скоро трупа опит в различни области, както управленски, така и технически.

В софтуерната индустрия минава през различни длъжности, започвайки от бизнес анализатор и report dev, за да стигне на сегашното ниво.

Има зад гърба си много завършени проекти, както за e-commerce платформи в застрахователната и финансова сфера, така и за интеграции между големи доставчици на услуги като AWS, VMware, DELL.

Като част от екипа на VMWare работи по проект – доставка на облачни услуги за правителството на САЩ, съвместно с AWS, със сертификат по FedRAMP стандарта.

Участва и в разработването на SaaS платформата, върху която стъпват всички облачни продукти на компанията и чиито дизайн и опериране са предизвикателство заради договорения SLA на системата от 99,99%.

Работил е и върху проект за изработване и поддържане на 100% custom e-commerce финансова платформа за Anyoption, покриваща целия бизнес процес от дигитален маркетинг, продажби, риск мениджмънт и клиентски support, до клиентски портал и мобилни платформи за Android и iOS.

Подпомага изпълнението на кампании през социалните медии и участва в различни браншови събития и събития в учебните институции, свързани с търсене на кадри. Като ръководител на екип има както оперативни отговорности, така и такива за наставляване на членовете на екипа в работен план като ментор.

Най-голямо постижение за себе си смята изграждането на работещи екипи от 0 до ~30 човека в последните две компании, в които е работил, както и факта, че много хора с удоволствие биха работили (и работят) повторно с него.

Неговата суперсила: цялостен интердисциплинарен подход

Какво да очакваш от срещата си със Симеон?

Честен и директен подход, единственото необходимо е желание.

Антон Антонов | Software Architect | Axilion

 

Кандидати, на които помагам:
Developer

Компании, в които препоръчвам кандидати:
Axilion

 20 години опит като програмист;
 Опит в изграждане на цялостни софтуерни решения;
 Участва в създаване и развиване на екипи от нулата;

Антон е работил предимно в малки компании, в които всеки член на екипа познава цялата система и отговаря за всяка стъпка – от проектирането на системата, през реализацията, до поддръжката в процеса на работа.

В Axilion участва в създаването и управлението на хардуерни устройства, както и в изграждането на изключително сложна облачна система, базирана на изкуствен интелект и обработваща големи обеми информация, която да преобрази начина, по който се управлява трафикът в градовете.

Участва в изграждане на екипа на компанията, като за 2 години стига от нула до 15 човека.

В invest.com се докосва до Blockchain индустрията, докато изгражда архитектурата на борса за търговия с криптовалути.

В anyoption участва в създаването на изцяло нова област във FinTech индустрията – бинарните опции, посредством платформа, с която се извършва маркетингът на компанията, трансферът на пари, търговията и комуникацията с клиентите. През 2012 г. компанията изнася целия development екип в България, а Антон активно участва в създаването и управлението му (около 30 човека).

В WinAsUGo участва в изграждането на цялостна платформа за казино на мобилни устройства, във време, когато големите играчи в бранша дори не са мислили за достъп от мобилни устройства.

 

Не намираш най-подходящия за теб Hire Hero? Свържи се с нас и ние ще изпратим запитване до останалите ни герои.

Не знаеш какво е HireHeroes.bg?

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ HIRE HEROES ЗА УЧАСТИЕТО СИ В ПРОЕКТА

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Peter Ivanov

Senior Python Developer, SAP

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Peter Ivanov

Senior Python Developer, SAP