Антон Антонов | HireHeroes.bg

Антон Антонов

Software Architect

Axilion

Кандидати, на които помагам: Developer

Компании, в които препоръчвам кандидати:

  •  20 години опит като програмист;
  •  Опит в изграждане на цялостни софтуерни решения;
  •  Участва в създаване и развиване на екипи от нулата;

Антон е работил предимно в малки компании, в които всеки член на екипа познава цялата система и отговаря за всяка стъпка – от проектирането на системата, през реализацията, до поддръжката в процеса на работа.

В Axilion участва в създаването и управлението на хардуерни устройства, както и в изграждането на изключително сложна облачна система, базирана на изкуствен интелект и обработваща големи обеми информация, която да преобрази начина, по който се управлява трафикът в градовете.

Участва в изграждане на екипа на компанията, като за 2 години стига от нула до 15 човека.

В invest.com се докосва до Blockchain индустрията, докато изгражда архитектурата на борса за търговия с криптовалути.

В anyoption участва в създаването на изцяло нова област във FinTech индустрията – бинарните опции, посредством платформа, с която се извършва маркетингът на компанията, трансферът на пари, търговията и комуникацията с клиентите. През 2012 г. компанията изнася целия development екип в България, а Антон активно участва в създаването и управлението му (около 30 човека).

В WinAsUGo участва в изграждането на цялостна платформа за казино на мобилни устройства, във време, когато големите играчи в бранша дори не са мислили за достъп от мобилни устройства.