company-Ipsos | HireHeroes.bg

Ipsos

 

Аутсорсинг, Пазарни проучвания | София, България

 

Ipsos e иновативна, предприемаческа, ориентирана към клиента организация, предоставяща изследователски услуги на клиенти на глобално ниво.

Ipsos е третата по големина компания за пазарни проучвания в света, присъстваща на 90 пазара, дом на над 18 000 специалисти.
Основана е във Франция през 1975 г. и в наши дни е прераснала в световна изследователска група със силно присъствие на всички ключови пазари.
В България Ipsos има 300 служители, работещи в различни звена и специализации. Провежда онлайн и офлайн изследвания за мултинационални брандове и компании и има две ключови звена – Research и Global Operations (най-големият хъб на Ipsos).
Работейки с едни от най-добрите професионалисти в бранша, Ipsos в България предоставя индивидуални решения за своите клиенти.
Ценностите на компанията – Integrity, Curiosity, Collaboration, Client first, Entrepreneurial spirit
Ние предлагаме на нашите служители отлична възможност за израстване и развитие на техния потенциал в предизвикателна и динамична многонационална среда, подкрепена от някои от най-опитните професионалисти в тази област. В допълнение, ние се възползваме от приятна и забавна работна атмосфера, управлявана от креативни хора, където всички се отнасят с уважение.
„Game Changers“ – слоганът на компанията – обобщава амбицията ни да помогнем на нашите 5000+ клиенти да се ориентират по-лесно в динамично променящия се свят.

Профил на компанията: https://dev.bg/company/ipsos/

Можем да препоръчваме хора, които вече са кандидатствали в компанията, само ако са изминали 12 месеца от предишната им кандидатура.

необходима информация от кандидатите

1. Кратко описание на очакванията, които имат – по отношение на работата, средата и развитието си в компанията.
2. Кратко описание на мотивацията – защо са се спрели на тази компания и тази позиция.

стъпките на процеса на подбор:

В зависимост от конкретния случай, имаме два варианта на протичане на процеса по подбор:

Вариант 1. Стандартен процес

Стъпка 1. Интервю с HR и технически тест за съответната позиция (обща продължителност около 2,5ч.)

Стъпка 2. Среща с Тийм лидера на съответния екип и HR (времетраене около час).

 

Вариант 2: Assessment Center – продължителност половин или цял работен ден, в рамките на който запознаваме по-подробно кандидатите с  позицията, екипите, платформите, процесите и оценяваме компетенциите им – hard and soft skills.  Assessment центърът се прави в група от 2 до 8 души и дава по-подробна информация както на нас за компетенциите на кандидатите, така и на самите кандидати за компанията, тъй като имат възможността да се запознаят с повече хора от екипа ни и да видят по-подробна презентация на процесите ни.